дом Политика Кметът на Хитрино ще се кандидатира за пети мандат наесен

Кметът на Хитрино ще се кандидатира за пети мандат наесен

0
ДЯЛ

Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил най-вероятно ще се кандидатира за нов, пети мандат, довериха хора от Общинска администрация.
„Той е направил много за общината. Хората го обичат, винаги откликва на нуждите им. Абсолютен авторитет е“, заяви за 24shumen.com високопоставен служител.
Че ще влезе в битката за кмет на Хитрино Исмаил намекна вчера, след като направи първа копка за строителството на нов полицейски участък.
Той за първи път намекна публично, че е бил „председател 15 години на шуменската структура на партия, в чиито сметки е влизало да се разправя с него“.
Исмаил не изключва политическите му амбиции да провокират въпросната партия, по неговите думи, да продължи да го мачка.
Кметът не крие огорчението си от думите и обидни квалификации по негов адрес, след трагедията в Хитрино, от депутат.
Според Исмаил нито на годините му, нито на положението му подхождало да говори наизуст.
Засега не е ясно коя партия или коалиция ще го подкрепи.
Не е изключен и вариантът „независим кандидат“, подкрепен от Инициативен комитет. Според доверени хора на Исмаил твърде вероятно е гражданско сдружение да издигне кандидатурата му.
„Ние искаме да издигнем и общински съветници и кметове в 20 населени места в общината“, заявиха те пред репортер на 24shumen.com.
Нашият източник довери, че кметът получил предложения от няколко партии да го подкрепят. И той обмислял.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластната епизоотична комисия: Свинете, отглеждани в задните дворове да се изколят доброволно до 31 юли
Следваща статияЗаради ремонти: Променят временно организацията на движението по ул. „Съединение“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here