дом Общество Кметът на Нови пазар с изявление за нападнатите по време на работа...

Кметът на Нови пазар с изявление за нападнатите по време на работа общински служители

0
ДЯЛ

Изявлението е по повод нападението над двама служители на Общината

Двама служители от Община Нови пазар са били нападнати по време на изпълнение на служебните им задължения. Работниците косили тревна растителност, когато водач на МПС, слязъл от автомобила и им нанесъл удари, твърдял, че е хвръкнал предмет и е ударил управлявания от него автомобил. За този инцидент на 7 юли съобщава кметът на Нови пазар Георги Георгиев.
Потърпевшите са прегледани от медицински екип и са в добро здраве. За инцидента е подаден сигнал до компетентните органи.
„При случай, на причинени щети от служители на Община Нови пазар, при изпълнение на служебните им задължения, установени и доказани по предвидения в закона ред, същите винаги са били възстановявани”, припомня градоначалникът.
„Ние, както и всички служители в Община Нови пазар, отричаме тези средства за решаване на спорове като неприсъщи за съвременното демократично гражданско общество, в което живеем. Категорично се разграничаваме от тези средновековни методи на физическа саморазправа и издевателство над човешката личност”, се посочва в позицията срещу насилието.
Кметът призовава всички граждани, които са станали свидетели на този инцидент да окажат съдействие на компетентните органи за установяване на обективната истина по случая и наказване на извършителя за това посегателство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИван Гешев: Наистина – никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем!
Следваща статия6 сигнала за произшествия вдигнаха огнеборците на крак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here