дом Политика Кметовете на Каолиново и Венец встъпиха в длъжност

Кметовете на Каолиново и Венец встъпиха в длъжност

0
ДЯЛ

Клетва днес положиха кметовете и общинските съветници в Каолиново и Венец. И на двете официални церемонии присъства зам. областният управител Петко Шаренков.
„Разполагаме с много опитен колектив, който знае и може да работи за хората.Благодаря ви, за гласуваното доверие. Няма как да не бъда доволен, че общината се намира в добро финансово състояние“, с тези думи кметът Нида Ахмедов се обърна към Общинския съвет. На изборите той спечели убедително пети пореден мандат.
По думите му много общини могат да си мечтаят за онова, което прави Община Каолиново.
С 15 гласа „за“ за председател на ОбС бе избран Зия Насъф. Това е неговият четвърти мандат. Опонентът му от ГЕРБ получи 6 гласа.
Ридван Ибрямов (ДПС)е новият председател на ОбС във Венец. Той е бивш общински служител. За първи мандат е съветник. За него гласуваха 11 съветници.

„Получих внушителната победа, благодарение на пълното доверие, което ми се гласува. Ще положа всички усилия и енергия, за да оправдая това доверие, което не е привилегия, а отговорност“, заяви кметът на община Венец Нехрибан Ахмедова.
За общото благо на общината е необходим добър диалог с Общинския съвет. Както кметът, така и съветниците са избрани от гражданите, сподели тя.
Кметът очаква съвместна работа в екип за просперитета на общината и благополучието на хората.
Според нея политическите пристрастия трябва да бъдат загърбени.
На въпрос на 24shumen.com ще продължи ли да работи с предишния екип, отговорът бе, че ще има нови попълнения, но не е изключена и раздяла с някои хора.
Снимка: Община Каолиново
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНашенец ще плати 240 евро, шофирал в чужбина с телефон в ръка
Следваща статияВръчват удостоверението за избор на кмет на Любомир Христов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here