дом Общество Кметът Любомир Христов поздрави медиците със Световния ден на здравето

Кметът Любомир Христов поздрави медиците със Световния ден на здравето

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Уважаеми лекари, стоматолози, сестри, акушерки, фармацевти и здравни работници,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод Световния ден на здравето и професионалния празник на здравния работник.
Дълбок поклон пред Вашата човешка и професионална всеотдайност. Седми април е денят, в който всички ние изразяваме заслужено признание към всички вас, които с ум и сърце сте се посветили на най-хуманната професия.
Позволете ми да изразя нашите сърдечни благодарности за грижата, куража и достойнството, с които носите огромната отговорност за живота и здравето на хората.
Желая на всички вдъхновение и много нови успехи.
Бъдете благословени. Бъдете силни и продължавайте да вдъхвате надежда за живот, изпълнен със здраве и благополучие.
Честит празник!

С уважение,
Любомир Христов, кмет на община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец отнесе глоба от 200 лева, обиждал и заплашвал семейство
Следваща статияБорисов: Слави да прави правителство, имам 10 дежурни депутати, ще го подкрепят

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here