дом Общество Класна ръководителка събра свои бивши ученици в любимото школо

Класна ръководителка събра свои бивши ученици в любимото школо

0
ДЯЛ

На 8 юни в VІ ОУ „Еньо Марковски“ се проведе вълнуваща среща на седем випуска, инициирана от техния класен ръководител г-жа Жечка Ежкова. Някогашните ученици се събраха пред входа на любимото си училището, посрещнати с надпис „Добре дошли!“ от тяхната любима класна, връщайки някогашните спомени от незабравимите ученически години.
На срещата присъстваха представители на училищното ръководство, учители и ученици, свързани с випуските на г-жа Ежкова и VІ ОУ „Еньо Марковски“ от 1962 г. до днес. Всички присъстващи се върнаха години назад. Изплуваха една след друга забавни случки от училищния живот и извън него, вълнуващи и незабравими.
Във фоайето на училище, присъстващите изразиха своята признателност и благодарност към професионализма и всеотдайността на г-жа Жечка Ежкова, учител с мисия, в периода от учебната 1962/1963 г. до учебната 1992/1993 год., оставила следа в живота на всеки, който е имал възможността да се докосне до нея.
Срещата продължи с разходка из реновираното училището, която върна още много моменти от славните ученически години, въпреки че черните дъски вече са сменени с бели дъски, лаптопи и мултимедии във всички класни стаи и кабинети.

Г- жа Ежкова и нейните бивши ученици поставиха началото на традиция за засяване на дръвчета в двора на училището. Всички присъстващи от 7 випуска, засяха по един кипарис и предадоха „щафетата“ на г-жа Мариана Йорданова – настоящ директор, да продължи тяхното начинание, което ще остави следа в историята на VІ ОУ „Еньо Марковски“.
Срещата в училище приключи с пускането на балони с надписи на випуските, които се рееха „високо, високо“ в необятната небесна шир.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадава се „Шумен Рок 2019“
Следваща статияСвикват извънредна сесия на Общинския съвет заради лоши финансови резултати във ВиК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here