дом Политика Карадайъ във Вълнари: Длъжни сме да дадем бъдеще на децата в нашата...

Карадайъ във Вълнари: Длъжни сме да дадем бъдеще на децата в нашата община Никола Козлево

0
ДЯЛ

С предизборен митинг в село Вълнари, ДПС откри кампанията за избор на кмет на община Никола Козлево, за общински съветници и за кметове на кметства. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ призова за подкрепа на кандидатите на Движението, за да се приложи в община моделът на отвореното управление – участие на граждани във вземането на решенията и в контрола по изпълнението им. Това съобщиха от пресцентъра на Движението.
„Какво направиха нашите колеги. Минаха през всички населени места, когато бяха общите събрания и направиха регистър на всичките теми и проблеми, които трябва да решава местната власт в съответните населени места. После направиха разширено заседание на Общинския съвет заедно с всички кметове на кметства и ги подредиха по приоритет. Хората знаят докъде е стигнало, какво следва и кога ще се реши съответният проблем. Ето това е Движението за права и свободи, заяви лидерът на ДПС.
С тези темпове, с които в момента се развива България, нашите деца ще бъдат в Западна Европа, каза още лидерът. С тези темпове няма да стигнем далеч. Карадайъ каза, че България има нужда от ускорено догонващо развитие, а ние в ДПС имаме ясната програма как да го направим, обяви той. Ще го направим, защото ние милеем за нашата страна и трябва да дадем бъдеще на нашите деца. Ние сме длъжни да създадем условия с нашия почтен и честен труд нашите деца да имат достоен живот в нашата родина и в нашата община Никола Козлево, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и бе категоричен, че хората не трябва да се страхуват да изразят волята си, защото хората са силата.
„Тези, които си мислят, че може да уплашат този народ, горд, честен, трудолюбив, с чест и достойнство иска да живее, няма как да го допуснем“, бе категоричен Карадайъ.
Мустафа Карадайъ призова на 27 октомври да се гласува с бюлетина номер 55 и още на първи тур общината да има кмет от ДПС, а той да започне от първия ден да работи за решаване на проблемите на общината.
На предизборния митинг присъстваха още зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и бившият народен представител Христо Бисеров.
Снимка: Пресцентър на ДПС
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛовци се натъкнаха на мъртви диви прасета във Върбишко
Следваща статияКъсо съединение изпепели лек автомобил в „Табията“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here