дом Спорт Капитанът на футболен отбор „Никола Козлево“: От трибуната хвърляха бутилки по състезателите

Капитанът на футболен отбор „Никола Козлево“: От трибуната хвърляха бутилки по състезателите

0
ДЯЛ

След изваждането на отбора ни от Северна „А“ областна футболна група – Шумен най-вероятно няма да има отбор. Ще минем на вариант – организиране на общински турнири по футбол. Това заяви за 24shumen.com капитанът на тима Кемал Ешреф. Коментарът бе във връзка с налагане на крайно решение на Дисциплинарната комисия при БФС Шумен за преместването на отбора на по-ниско ниво за следващата състезателна година.
По време на футболна среща между отборите на „Мълния“- село Климент и „Никола Козлево“, след отсъдена дузпа, състезателите от втория тим демонстративно напуснаха терена. Така служебната победа бе за „Мълния“ – новият шампион в трупата. Глобени са ръководителят на отбора на „Никола Козлево“ и състезател, който ударил главния съдия – става ясно от издаденото становище на Дисциплинарната комисия.
„От трибуната хвърчаха бутилки по нашите момчета. Футболист на „Мълния“ удари наш състезател и той дълго лежа на терена“. Всичко това сме описали подробно в жалба“, каза още Кемал Ешреф. Аз сам ще си платя глобата, която ми наложиха. Но ние справедливо напуснахме терена.
Да продължаваме играта беше безсмислено, категоричен бе той.
Потърсихме и мнението на кмета на Никола Козлево Ешреф Реджеб. Общината осигурява финансирането на отбора.
Ето и неговият коментар: „Не съм запознат в детайли със случая. Ще събера и ще разговарям с момчетата, защо се е стигнало до такава недопустима ситуация. Нямаме окончателното решение на комисията. Има подадена жалба за нередности от нашия футболен клуб“.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Шегаджия“ от Каспичан вдигна на крак полицията във Варна с фалшив сигнал
Следваща статияБлагороден жест: Студент с дарение за Дома за стари хора в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here