дом Политика Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Емил Радев на посещение в Шуменско

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Емил Радев на посещение в Шуменско

0
ДЯЛ

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Емил Радев ще посети днес шуменските общини Велики Преслав и Никола Козлево.
От 13.00 ч. Радев ще бъде гост на Събора на средновековното културно наследство, който ще се състои в Дворцовия център на НИАР „Велики Преслав“, където клубове за исторически възстановки от страната, конни клубове, реконструктори, археолози и майстори на старинни занаяти – ще покажат бита и традициите на българите от 9-10 век.
В община Никола Козлево Емил Радев ще присъства на футболен мач от 17.00 ч., а от 19.00 ч. в НЧ „Пробуда – 1929 г.” В село Вълнари ще се срещне с жители от общината, членове и симпатизанти на ГЕРБ.
На събитията ще присъства и областният координатор на ГЕРБ и кмет на Шумен Любомир Христов.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроменлива облачност на 4 май
Следваща статияВ Драгоево отново залюляха Гергьовденската люлка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here