дом Политика Кампания „Сърце за Шумен“ организира кандидатът за кмет от ДПС Четин Казак

Кампания „Сърце за Шумен“ организира кандидатът за кмет от ДПС Четин Казак

0
ДЯЛ

Безплатни кардиологични консултации и прегледи организира днес кандидатът за кмет на Шумен Четин Казак съвместно с Общинския съвет на Младежкото ДПС в областния град. Кампанията се нарича „Сърце за Шумен” и стартира в Шумен в предизборния щаб на ДПС – кв. „Боян Българанов“, пл. „Гривица“ и кв. „Център“.

Перфектно артериално налягане 110/70 mmHg д-р Шенай Садък установи при кандидата за градоначалник. Тя го увери, че стойностите са достатъчни за победа на предстоящите избори на 27 октомври.

Кръвното налягане беше измерено и на депутата Хамид Хамид, бившия народен представител от региона Христо Бисеров, общинския лидер на ДПС Гюнай Тефиков и на кандидати за общински съветници.
Голяма част от консултираните хора бяха с високо артериално налягане, като максималните стойности за днес, достигна млада жена – 180/90 mmHg.
При консултацията на един от жителите на слушалка се доловиха шумове на една от сърдечните клапи и пациентът бе насочен за ехокардиографско изследване.
Темата на кампанията се оказа изключително актуална и сред младите жители на града. Всеки десети от консултираните младежи се оказа с високо артериално налягане.
Сред основните причини за този проблем, д-р Садък посочи стресът, наднорменото тегло, нездравословният начин на живот, липсата на двигателна активност, както и нередовните амбулаторни прегледи.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоброволци организират почистване на язовир „Дибич“ в неделя
Следваща статияШанс за работа: Община Велики Преслав търси медицински специалист и социален работник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here