дом Култура Казанлъшкият театър с гастрол на шуменска сцена

Казанлъшкият театър с гастрол на шуменска сцена

0
ДЯЛ

Трупата на театър „Любомир Кабакчиев“ – Казанлък ще представи в Шумен постановката „Том, Дик и Хари“ от Рей и Майкъл Куни. Гастролът е на 5 ноември от 19.00 часа в залата на ДКТ „Васил Друмев“. Това съобщиха от културния институт в Шумен.
Режисьор на спектакъла е Димитър Стефанов. Сценографията е дело на Петя Димитрова, а музиката на Милен Апостолов.
В ролите зрителите ще видят актьорите Георги Атанасов, Ивайло Драганов, Димитър Гавраилов
Петър Петров, Костадин Жеков, Сава Драгнев, Беатрис Благоева, Десислава Вулева, Недялка Раева.
Пиесата „Том, Дик и Хари“ е една от брилянтните ситуационни комедии на Рей и Майкъл Куни. Още в първите минути, едно на вид обикновено семейство, попада в низ от абсурдни и смешни ситуации, от които трябва да се „измъкнат“ и всичко това в името на Любовта. Пиесата разглежда всички крайности, които сме готови да достигнем за хората, които обичаме. Представлението напомня на зрителите за всички смешни взаимоотношения, които се пораждат между трима братя, между съпруг и съпруга, между племенница и чичо, единствено заради семейната любов и желанието да направиш хората, които обичаш, щастливи. И, ако това не е достатъчно за да разсмее всеки зрител, то авторите са се погрижили, като са включили социален работник, руски мафиот, отговорен полицай и откраднат от моргата труп. Хиляди комични перипетии и абсурдни обрати ще забавляват зрителите, дошли да гледат комедията „Том, Дик и Хари“.
Снимка: ДКТ „Васил Друмев“-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияСтърнища горяха в Панайот Волов, пламна и комин на къща

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here