дом Криминале Иззеха около килограм марихуана от частен имот в Шумен

Иззеха около килограм марихуана от частен имот в Шумен

1
ДЯЛ

Около един килограм суха тревиста маса е иззета от частен дом на ул.“Пловдив“ в Шумен, обитаван от 20-годишен местен жител. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Претърсването било извършено по време на операция по линия „Разпространение и държане на наркотични вещества“. От жилището е иззета електронна везна и гриндер за раздробяване на сухи растения. 20-годишният шуменец отказал да даде обяснения за вида на тревистата маса. Иззета е, предстои да бъде изследвана лабораторно. При последвало претърсване в жилище в местността „Под Манастира“, обитавано от 21-годишен мъж от Шумен е намерен плик с около 2 грама суха зелена тревиста маса, която по негови данни е марихуана и е закупена от 20-годишния мъж, живущ на ул. “Пловдив“. Двамата са задържани за срок до 24 часа в РУ- Шумен. По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха крадец, задигнал 100 грама златни накити и 4 мобилни телефона
Следваща статияДаниел Даулов получи „Златна значка“ на Шумен за постижения в спорта

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here