дом Общество Извънредна ревизия на ВиК-Шумен ще поиска министър Владислав Горанов

Извънредна ревизия на ВиК-Шумен ще поиска министър Владислав Горанов

0
ДЯЛ

Извънредна ревизия на ВиК-Шумен ще поиска финансовият министър Владислав Горанов. Той обяви това по време на парламентарния контрол днес. Изявлението му бе в отговор на питане на депутата на БСП от Шумен Иван Иванов: Каква е политиката на Министерството на финансите относно финансиране на ВиК дружества с мажоритарно държавно участие в капитала, които са изпаднали в тежко финансово състояние?
Министър Горанов уточни, че той няма правомощия върху водния сектор. Въпреки това отговаря за финансовия контрол върху държавните фирми, което му дава право да упражнява контрол върху финансите на държавните дружества.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРегламентирани места за предаване на стари автомобилни гуми
Следваща статияЗатварят за движение улица „Марин Дринов“ за 10 дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here