дом Политика Избраха Дияна Янкова за временен кмет на село Кочово

Избраха Дияна Янкова за временен кмет на село Кочово

0
ДЯЛ

Секретарят на кметство Кочово Дияна Янкова бе избрана от Общинския съвет във Велики Преслав за временно изпълняващ длъжносттта „кмет“, съобщи за 24shumen.com Теодора Иванова, експерт в Общината.
На проведеното заседание единодушно са гласували всички присъстващи 15 съветници. Янкова бе номинирана за временен кмет от председателя на местния парламент Анелия Асенова. Мотивът й – Дияна Янкова познава много добре проблемите на жителите на селото и ще им съдейства за намиране на решения.
Изборът се наложи заради смъртта на досегашния кмет Кенан Ибрямов, който загина в катастрофа.
На редовното заседание стана ясно още, че в старата българска столица, поне на този етап, няма да бъде изграден Плувен басейн с прилежащите му съоръжения. Докладната на общинския съветник Станислав Йорданов не е била приета. 7 съветници са гласували „за“, а други 8 се въздържаха. Иванова уточни, че басейн все пак ще бъде построен, но не в този вариант, в който предлага общинският съветник.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУчен: Ядем некачествен хляб с консерванти, подобрители и коректори!
Следваща статияСлед множество перипетии, Ники продължава своята борба

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here