дом Общество Избират строителен надзор за ремонта на ДГ „Зорница“ в Никола Козлево

Избират строителен надзор за ремонта на ДГ „Зорница“ в Никола Козлево

0
ДЯЛ
Снимка: Община Никала Козлево

Община Никола Козлево е обявила обществена поръчка за осъществяване на независим строителен надзор по време на строителството в ДГ „Зорница“ в общинския център. Ремонтът на детското заведение предвижда дейности по съществуващата сграда, подмяна на носещата покривна конструкция, обшивки, керемиди, отводнителни системи, полагане на топлоизолация в подпокривното пространстно, подмяна на врати и дограми с нови PVC, измазване на компрометирана външна мазилка, ремонт на вътрешна ВиК инсталация, подмяна на тоалетни и кухненски мивки, изграждане на нови външни настилки и нов пясъчник и др.
Основното тяло на сградата е на два етажа, съществува и второ тяло, където се помещава кухнята, има и частичен сутерен. Срокът за изпълнение на поръчката за строителен надзор е в зависимост от завършването на строително-монтажните дейности в ДГ „Зорница“, но не по- късно от 31 август 2023 година.
Поръчката е на стойност 7 500 лева. Срокът за подаване на оферти и заявления за участие е 14 декември 2020 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПодменен е водопроводът за върбишките села Маломир и Нова бяла река
Следваща статияМотоклуб дари два хладилника за COVID отделението в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here