дом Общество Зов за помощ: Зейнеб от Каолиново се нуждае от средства за бъбречна...

Зов за помощ: Зейнеб от Каолиново се нуждае от средства за бъбречна трансплантация

0
ДЯЛ

Зейнеб Мехмедова е на 33 години от Каолиново и се нуждае от спешна бъбречна трансплантация, която е животоспасяваща. Нейната диагноза е хронична бъбречна недостатъчност. Заболяването й датира от 2009 година, но с течение на годините, състоянието й се влошава и бъбреците намаляват функцията си драстично. От 200д година до момента Зейнеб е на хемодиализа три пъти в седмицата по 4 часа.
Налага се спешна трансплантация на бъбрек в Турция, защото при продължителна хемодиализа се увреждат и другите органи. Младата жена има донор, но тя и семейството й не разполагат с необходимата сума от 22 000 евро.
„Аз вярвам в чудеса и мечтая за един нормален живот. Надявам се някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля, всички добри хора за съпричастност! Без Вашата помощ не бих могла да се справя!“, призовава Зейнеб.
За всеки, който може да помогне, дарителски кутии вече има поставени в село Гусла в търговските обекти на Фатма и Laften.
Дарителска сметка:
IBAN: BG92STSA93000027702410
Валута:BGN
BIC: STSABGSF
ТИТУЛЯР НА СМЕТКАТА Зейнеб Алиева Мехмедова.

Paypal: zeyno88@abv.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВиК Асоциацията: Нямаме правомощия да контролираме тегленето на заеми от ВиК – Шумен, липсващи в бизнес плана
Следваща статия1 059 са излекуваните от COVID-19 за денонощие, новозаразените – 772

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here