дом Общество Здрав дух – здраво тяло: Със спортен полуден отбелязаха Деня на труда

Здрав дух – здраво тяло: Със спортен полуден отбелязаха Деня на труда

1
ДЯЛ

Синдикалисти от Районния съвет на КНСБ и работници от клуб „Спорт и здраве“ в Шумен отпразнуваха Деня на труда със спортни игри и много забавления. Мероприятията, организирани от синдикатите се проведоха в двора на СУ „Сава Доброплодни“.

Празникът започна с футболен мач, а танцьорите от Ансамбъл „Луди млади” към училището се погрижиха за доброто настроение с песни и танци. Специални гости на събитието бяха кметът Любомир Христов, народните представители Румен Генов и Димитър Александров, които премериха сила в игра на дартс.

Празникът се провежда за поредна година, а идеята е да създаде усещане за истински празничен ден.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВярно ли е, че всеки втори в Шумен е доволен от заплатата си!?
Следваща статияСкромно присъствие на шуменци на протеста за равни права на децата

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here