дом Здраве Здравната инспекция обяви конкурси за „Старши инспектор“ и „Главен експерт“

Здравната инспекция обяви конкурси за „Старши инспектор“ и „Главен експерт“

0
ДЯЛ

Регионалната здравна инспекция обявява конкурс за длъжността „Старши инспектор“ в отдел „Държавен здравен контрол“, дирекция „Обществено здраве“.
Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания – да притежават образователно – квалификационна степен бакалавър по здравни грижи, химични технологии, химични науки или екология и опазване на околната среда.
Те трябва да притежават минимален професионален опит, необходим за заемане на длъжността – 1 година или минимален ранг – V младши.
Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство на кандидатите са придобит професионален опит в системата на ХЕИ /РИОКОЗ/, РЗИ. И още – да познават Закона за здравето, Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси, Закона за водите, Закона за държавния служител.
Други изисквания към кандидатите са да проявяват инициативност, деловитост, умения за работа в екип.
Конкурсът ще се проведе в сградата на РЗИ Шумен, пл. „Освобождение“1 под формата на тест и интервю.
Необходимите документи, които трябва да бъдат представени са – заявление за участие в конкурса, съгл.Приложение №2 към чл.17, ал.1 от НПКДС, декларация по чл.17 по образец, копия от официални документи за придобити образователно-квалификационни степени, копия от официални, удостоверяващи професионален опит, официален документ, удостоверяващ придобиването на ранг.
Като предимство ще се счита предоставянето на официален документ за завършен курс по компютърно обучение.
Краен срок за подаване на документи – 6 февруари 2019 г.
Конкурс е обявен и за длъжността „Главен експерт“ в отдел „Противоепидемичен“, дирекция „Надзор на заразните болести“.
Кандидатите трябва да притежават образователно-квалификационна степен бакалавър по информатика, информационни технологии, комуникационна и компютърна техника. Те трябва да притежават минимален професионален опит – 2 години или минимален ранг – IV младши.
Допълнителни умения и квалификации са придобит професионален опит в системата на РЗИ, ХЕИ и РИОКОЗ.
Необходимо е да познават Закона за държавния служител, Закон за електронното управление, Закон за електронния документ и електронни удостоверителни услуги, Закон за електронните съобщения, Wстройствения правилник на регионални здравни инспекции.
Размерът на месечното възнаграждение варира от 605 до 1 800 лв.
Изисканите документи са същите както при първата обявена длъжност.
Краен срок за подаване на документи 4 февруари в сградата на РЗИ Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧавдар Ангелов води битка за децата си, получи подкрепата на общинските съветници
Следваща статияСтартира прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here