дом Общество За по-малко от месец: Три двойки близнаци се родиха в МБАЛ-Шумен

За по-малко от месец: Три двойки близнаци се родиха в МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Рixabay

Три двойки близнаци, за по-малко от месец, проплакаха в „Родилно“ отделение на Многопрофилната болница в Шумен. Това съобщи за 24shumen.com началникът на “Неонатологично” отделение в областната болница д-р Лиляна Куздова.
Трите двойки близнаци са недоносени.
Една от двойките близнаци се е родила след ин витро процедура.
Най-малките се появяват на бял свят вчера. Момичето е с тегло 1 730 грама, а момчето 1 900 грама.
От началото на годината до момента в шуменската болница са се родили 748 бебета.
„Работим в нормален ритъм, но под високо напрежение поради ситуацията с COVID-19. В отделението няма заразени медици и персонал. Спазват се най-строги противоепидемични мерки“, уточне д-р Лиляна Куздова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпасиха паднала в ров кошута в ловно стопанство Черни Лом
Следваща статия70-годишен е причинил тежката катастрофа със загинал край Търговище

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here