дом Спорт За поредна година в Шумен дават старт на лекоатлетическия крос „Златна есен“

За поредна година в Шумен дават старт на лекоатлетическия крос „Златна есен“

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Традиционният лекоатлетически крос „Златна есен“ ще се проведе утре от 9.30 часа в Градската градина. Състезанието е за ученици от 3 до 12 клас и се организира ежегодно от Община Шумен и УСШ „Хан Крум“.
Заявки за участие се приемат на мястo до 09.15 часа. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Стартовете за различните възрастови групи ще бъдат през 20 минути. Дължината на една обиколка за най-малките участници е 250 метра, а за най-големите – 1000 метра.
Крайното класиране е индивидуално и отборно. Първите трима във всяка възрастова група ще бъдат наградени с медали. Останалите до шесто място ще получат фланелки.
При отборите ще бъдат връчени три купи – за начални, основни и средни училища. Ще бъдат отличени и три учебни заведения с най-масово участие в тазгодишното издание на лекоатлетическия крос.

Целта на състезанието е да популяризира бягането сред учениците, да създаде трайни навици за спортни занимания и да стимулира развитието на спорта в Шумен.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияMинистър Терзийски: Операцията в Хитрино беше тест за действията на МВР
Следваща статия11 наказателни постановления на стойност 31 300 лева за септември издаде РИОСВ-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here