дом Общество Започна кампанията „Европейска седмица на мобилността 2019“

Започна кампанията „Европейска седмица на мобилността 2019“

0
ДЯЛ

МОСВ даде началото на кампанията за „Европейската седмица на мобилността 2019“, която се организира всяка година от Европейската комисия. Тази година „Европейската седмица на мобилността“ ще се проведе в периода 16-22 септември и е на тема „Безопасно ходене и колоездене“ под мотото „Върви с нас“. МОСВ като национален координатор за провеждането на кампанията подкрепя и насърчава участието на българските общини – като свидетелство за желанието на местните власти да подобрят качеството на живот на гражданите като ограничат последствията от натоварения трафик, предоставяйки по-добри и екологични възможности за придвижване в градовете. На срещата, която се проведе в столицата и даде началото на кампанията, се включиха представители на местната власт от областните градове, експерти от 16-те регионални инспекции по околната среда и водите включително и от РИОСВ-Шумен, като от страна на Европейския секретариат участва Шон Карол.
Регистрацията на дейностите и инициативите на общини, училища и организации в отбелязването на Европейската седмица на мобилността е отворена и може да се направи на официалния сайт на кампанията www.mobilityweek.eu/the-campaign/.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТихомир започна приключението си по река Дунав
Следваща статияОбщинският фонд „Култура“ одобри 45 проекта за финансиране

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here