дом Култура Закриват театралния сезон в Шумен със спектакъла „Кризисен център“

Закриват театралния сезон в Шумен със спектакъла „Кризисен център“

0
ДЯЛ

Театралният сезон в Шумен ще бъде закрит със спектакъла „Кризисен център“. Постановката ще се играе на 15 юли от 19.00 часа в залата на Драматично-куклен театър „Васил Друмев“.
Автор на текста на пиесата е Михаил Казаков. Режисьор е Съби Събев. Сценичният дизайн е дело на Димитър Димитров, а музиката на Тодор Василев.
В ролите зрителите ще видят актьорите Силвия Петкова, Николай Станоев, Иво Йончев, Юлиян Рачков и Ивайло Захариев.
„Кризисен център“ е пиеса в жанра на трагикомедията. Всяка седмица група мъже, потърпевши от насилието на жени, се събират на необичайно място – в подводница. Девизът им е „Аз не съм жертва“. Но един ден на борда на подводницата попада нов герой – Жена.
Пиесата „Кризисен център” от Михаил Казаков е отличена с поощрителна награда в Третото издание на конкурса „Алеко Константинов” за нова българска сатирична комедия, който се организира от Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов”-София.
Михаил Казаков получава поощрителна награда за драматургия от Друмеви театрални празиници „Нова българска драма” през 2017 година за друг негов текст – „Потребителят”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама спретнаха скандал рано сутрин в казино, озоваха се в ареста
Следваща статияВременна промяна в движението на Шуменско плато

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here