дом Общество Заедно можем! Благотворителен концерт „Талантите на Шумен заедно за Наско”

Заедно можем! Благотворителен концерт „Талантите на Шумен заедно за Наско”

0
ДЯЛ

Благотворителен концерт в помощ на 17-годишния Наско ще се проведе на 11 декември от 18.30 часа. Той е под надслов „Талантите на Шумен заедно за Наско”. Мероприятието ще се състои в Младежкия дом, а цената на билета 5 лв. Участие в концерта ще вземат Народният оркестър при СУ „Сава Доброплодни“, танцовият състав „Луди Млади“, Танцов състав „Фамилия Европа“, DJ NICK, Лиляна и Кристи, Мира Захариева, „Танцова Формация „Emotion“ и други. Концертът е организиран от близки и познати на момчето, съвместно с Община Шумен.
„На 11 декември Наско заминава за Турция, където ще му преливат стволови клетки“, съобщи за 24shumen.com близък на момчето.
Както вече 24shumen.com писа, 17-годишният Атанас Никифоров започна нелека битка с тежко заболяване. Диагнозата му е амиотрофична латерална склероза или болест на двигателния неврон. Само за 4-5 месеца той вече не е в състояние да контролира крайниците си, не може да се храни сам, не успява да задържи и главата си изправена. Болестта, която се развива изключително бързо, изисква лечение в чужбина, а за целта са нужни 66 000 лева. Сумата е непосилна за семейството на 17-годишното момче.
Банковата сметка, по която могат да се даряват средства:
Титуляр: Атанас Стоянов Никифоров
IBAN: BG25 UNCR 7000 1523 1201 98
BIC: UNCRSFBG
Уникредит Булбанк

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Шумен Любомир Христов: Традицията на дарителството започва от Шумен
Следваща статияПечка на твърдо гориво подпали къща в село Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here