дом Криминале Задържаха петима с „чай за пушене”, марихуана и амфетамин

Задържаха петима с „чай за пушене”, марихуана и амфетамин

2
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Петима са задържани за притежание на наркотични вещества по време на специализирана полицейска операция на 15 септември в Шумен. Операцията е за опазване на обществения ред и сигурност в районите на детски и учебни заведения за изпълнение на превантивни мерки по линия „наркотици“. Около 13 часа в петък било предприето претърсване в частен дом на ул.“Китка“ в Шумен. В жилище, обитавано от Д.Б./18г./ от града е намерен около 7 гр. „чай за пушене“ и угарка от ръчно свита цигара. Зеленикавата суха тревна маса и угарката ще бъдат лабораторно изследвани. Срещу 18-годишния младеж е започнато досъдебно производство за държане на наркотични вещества в дома си. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.
„Чай за пушене“ бил открит и в дома на 24-годишна жена от Шумен. След претърсване около 14 часа на 15 септември в жилище на ул.“Ген. Драгомиров“ е намерен плик с около 1,5 г. зеленикава суха тревна маса.
Около 22:20 часа на 15 септември в градинка срещу Община Шумен при извършена проверка по време на операцията в Й.Г./23г./ от Шумен е открито найлоново пликче с около 1 гр. суха зелена тревиста маса, която по думите му била „марихуана“. Ще бъде лабораторно изследвана. Й.Г. е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление за държане на наркотични вещества. Малко преди полунощ на 16 септември при извършена проверка на пл.“Воин“ в Шумен в Д.Ш./19г./ от Добрич е открито сгънато в хартия зелено на цвят хапче – амфетамин, а в Р.Н./23г./ от Шумен е намерен и иззет найлонов плик с увито в него топче, жълто-бяло на цвят- амфетамин. Иззетите вещества ще бъдат изследвани. Двамата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
Забележка: Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрима почерпени шофьори прекараха уикенда в ареста
Следваща статияГазова бутилка се запали във Велики Преслав, пожарникари гасиха и горящи стърнища

2 КОМЕНТАРИ

  1. Няма ли нещо по сериозно за правене бе господа полицаи? До кога ще отчитате дейност с това? Че ме рита кон по лицето понеже си обикаля свободно пред блока, че братята роми си хвърлят битовия отпадък от терасите, че всеки втори младеж ходи с ножка, че всяко второ пишлеме има газов пистолет в гащите и тн и тн… Защо разваляте щастието на едни за да прикриете нещастието на други???? Нали сме в Европа ???? В колко западни държави е свободно или е контролиран употребата на наркотични вещества с различни цели? А в колко западни държави сте виждали коне с каруци мъкнещи чували с ЛАЙНА под задниците?? Мръсна Гербаджийска държава..

  2. Някой си.. Ако беше поне малко в час щеше да знаеш, че така нареченият „чай за пушене“ е опасен почти колкото коня пред блока ти. С тази разлика, че след ритник от коня може да ти дойде малко акъл в главата, а след чай може да развиеш шизофрения и без нож или газов пистолет да нараниш някой. Смятам, че е крайно време да спре да се неглижира въпросът с „леките наркотици“, които водят до тежки последици.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here