дом Криминале Задържаха обявен за общодържавно издирване, катастрофирал при опит да избяга

Задържаха обявен за общодържавно издирване, катастрофирал при опит да избяга

0
ДЯЛ

45-годишен жител на силистренското село Калипетрово, обявен за общодържавно издирване бил задържан в полицейското управление в Шумен. Около 23.00 часа на 1 декември, на ул. “Индустриална“ в посока към село Васил Друмево патрулен екип, който работил по осигуряване на безопасността на движението, подал сигнал за спиране със стоп палка на водач на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с добричка регистрация. Водачът не спрял, полицейските служител го последвали. При опит да избяга водачът загубил контрол над автомобила и се блъснал в крайпътна нива. Изяснено било, че мъжът зад волана е неправоспособен, управлява в едногодишен срок на наложено административно наказание за шофиране без книжка, управлява нерегистриран по надлежния ред автомобил, който няма задължителна застраховка „Гражданска отговорност“, отказал да бъде тестван за алкохол и наркотични вещества и аналози. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 343 „В“ ал. 2 от НК.
Установено било, че 45-годишният мъж е обявен за общодържавно издирване за привличане като обвиняем. Криминално проявен е, осъждан е за множество кражби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадигнаха телефони от жилище в Шумен и чантичка с пари в Иваново
Следваща статияВтори протест в Шумен за преизчисляване на пенсиите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here