дом Общество Жителите на село Каменяк получиха брашно за Рамазан Байрам

Жителите на село Каменяк получиха брашно за Рамазан Байрам

0
ДЯЛ

По 10 кг брашно получи всяко семейство от село Каменяк за големия мюсюлмански празник Рамазан Байрам от кмета на община Хитрино Нуридин Исмаил.
В селото живеят жители от три етноса – турци, българи и роми.
Продуктите е раздала по списък, от името на кмета, Сафия Таир – кметски наместник на селото, съобщиха местни хора. Те оценяват дарението и жеста на хитринския кмет. Домакини даже вече са решили какви сладкиши да приготвят от брашното, за да обогатят празничната трапеза. И да изненадат гостите.
Потърсен за коментар защо само в Каменяк е раздадено брашно общинският кмет Нуридин Исмаил заяви: „В повечето населени места, на територията на общината бяха организирани и ифтари – благотворителни вечери за празника, както повелява канонът. Желая на жителите на Каменяк да са живи и здрави, благоденствието да ги съпътства винаги“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТруп на жена откри тракторист в Шуменско
Следваща статияНаграда „Златен век” и за председателя на читалище „Добри Войников -1856”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here