дом Общество Експертът по международна сигурност Боян Чуков ще участва в дискусия в Шумен

Експертът по международна сигурност Боян Чуков ще участва в дискусия в Шумен

0
ДЯЛ

Експертът по международна сигурност и проблемите на Близкия Изток Боян Чуков ще участва в дискусия в Шумен. Това съобщиха организаторите на срещата и канят гражданите да се включат в нея.
Темата на дискусията е „Европа и нейното бъдеще“. Тя ще се проведе утре, 5 февруари, от 18.00 часа в зала „Сава Доброплодни“ на народно читалище „Добри Войников“ в Шумен.
Боян Чуков е роден на 25 юли 1952 година в София. Завършва специалност „Радио и телевизия“ в Техническия университет в столицата. Специализира в Института за политически науки в Париж. От 1984 година е на дипломатическа работа във Франция. В периода 1988-1992 година завежда консулския отдел в посолството на България в Мадрид. След 1992 година е зам.-главен редактор на списание „Балкански диалог“.
Чуков е експерт по борба с тероризма. Бил е външнополитически съветник и съветник по национална сигурност. Има над 500 публикации на международни теми. Владее френски, испански, руски, гръцки и английски език.
Снимка: Фейсбук, личен профил
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските воеводи поставиха Ангел Джамбазки под №1 в листата за евроизборите
Следваща статияГорска педагогика: Учат малчуганите на любов към природата с детски филмчета

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here