дом Криминале Дъщеря била и тормозела майка си, съдът й забрани да я доближава

Дъщеря била и тормозела майка си, съдът й забрани да я доближава

0
ДЯЛ

Ограничителна заповед за срок от 12 месеца издаде Районния съд в Шумен на дъщеря, малтретирала майка си. На Б.Д. е наложена и глоба от 300 лева.
Близо две години майката живеела заедно с дъщеря си и приятелят й. От края на 2018 година Б.Д. и мъжът, с когото живеела, започнали редовно да пият големи количества алкохол, след което дъщерята започвала да се държи грубо с майка си. Почти ежедневните скандали прераснали във физическо насилие и Б.Д. започнала да посяга на майка си, като за първи път я ударила през юни тази година. Два месеца по-късно Б.Д. и приятелят й се напили за пореден път. Б.Д. започнала да се заканва на майка си и да я обижда, като междувременно купонът продължавал със страшна сила. Малтретираната жена не издържала на зверския гуляй и помолила Б.Д. да намали музиката. Тогава дъщерята станала от масата и ошамарила П.П. Намесил се и приятелят на Б.Д., който също ударил жената. Тя паднала на земята, а дъщеря й събула чехъла си и продължила да я удря. После двамата гуляйджии я сграбчили и я изнесли пред входната врата на къщата и я заключили отвън.
Битата жена прекарала нощта под открито небе. Рано сутринта на следващия ден чула, че входната врата на къщата се отключва и се промъкнала в стаята си. Обадила се на другата си дъщеря, която помолила съседка да посети майка й. Комшийката приютила битата жена. На следващия ден П.П. посетила личния си лекар, била освидетелствана и от съдебен медик.
Прегледът показал, че битата жена е с контузия на главата, кръвонасядане на лява буза, палпаторна болезненост в окосмената част на главата слепоочно в ляво без видими травматични увреждания, като е причинена болка и страдание.
По време на делото дъщерята не се явила на съдебното заседание.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетин Казак: За мен е огромна чест да бъда кандидатът за кмет на Шумен от ДПС
Следваща статияМустафа Карадайъ във Венец: Властта не е държавата – държавата са хората и правилата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here