дом Здраве Дете на 4 години е сред новозаразените от COVID-19 в Шуменско

Дете на 4 години е сред новозаразените от COVID-19 в Шуменско

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Дете на четири години е сред новозаразените от COVID-19 в Шуменско. Това съобщи за 24shumen.com д-р Йорданка Маринова, ръководител направление „Медицинска дейност“ в здравното заведение.
Детето е с пневмония и е прието за лечение днес. Към момента в Многопрофилната болница в Шумен, със симптоми на коронавирус, са хоспитализирани 112 позиенти. От тях 91 са с положителен тест. Останалите 20 очакват резултати.
В ОАИЛ са настанени шестима души. От тях четирима са интубирани.
Приетите днес с вируса са шестима. Изписаните са четирима. Няма починали.
Битката с болестта вчера изгубиха двама души. Мъж на 53 години и жена на 69 години, за която 24shumen.com информира в събота.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПравителството осигурява пари за разчистване на нерегламентираните сметища в страната
Следваща статия180 са излекуваните от COVID-19 за денонощие, новозаразените – 121

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here