дом Криминале Двама скандалджии пиха на село, изтрезняха в шуменския арест

Двама скандалджии пиха на село, изтрезняха в шуменския арест

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

50-годишен мъж от село Струйно бил задържан в полицейски арест в Шумен след получен сигнал от жители на селото, че създава конфликти. Малко след 21.00 часа в четвъртък било получено съобщение, че мъжът, който бил в нетрезво състояние нарушава обществения ред. На място бил пратен полицейски екип. Местният жител бил задържан по чл. 72 ал. 1 т. 3 от ЗМВР затова че с действията си е опасен за себе си и околните.
В полицейския арест попаднал и 53-годишен жител от село Боян, който предизвикал скандал със своите близки в ранния следобед вчера. На място бил пратен полицейски екип, който го предупредил. Малко по-късно пак бил получено съобщение, че мъжът продължава да се държи агресивно. След като пристигнали на място униформените го задържали за срок до 24 часа в РУ- Шумен заради това, че в нетрезво състояние с действията си е опасен за себе си и околните.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия16-годишен столичанин без книжка задигна „Опел“, задържаха го в Шумен
Следваща статияЗасилват контрола по пътищата в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here