дом Криминале Двама зад волана с над 2 промила, друг с отнета книжка подкара...

Двама зад волана с над 2 промила, друг с отнета книжка подкара кола

0
ДЯЛ

Двама шофьори са засечени да въртят волана с над 2 промила алкохол в Шуменско през последното денонощие. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 00.35 часа на 12 август екип на пътната полиция спрял за проверка на бул. “Симеон Велики“ в Шумен водач на „Фолксваген Пасат“ с шуменска регистрация. Зад волана бил местен 44-годишен жител. Мъжът лъхал на алкохол. Изпробван е с техническо средство. Дрегерът отчел 2,10 промила алкохол. Водачът отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ-Шумен.
Около 22.00 часа на 11 август в село Тодор Икономово за проверка бил спрян водач на „Мазда 6“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 45-годишен местен жител. Тестван бил за шофиране след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2,08 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново.
Малко след 18.00 часа на ул. “Университетска“ в Шумен, близо до парк „Студентски“ била извършена проверка на водач на лек автомобил „Фолксваген Джета“ с търговищка регистрация. Пътните полицаи установили, че водачът, 35-годишен мъж от село Марково, управлява в едногодишен срок от лишаването по административен ред за управление на автомобил без шофьорска книжка.
По трите случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГорящи отпадъци подпалиха дърва в съседен двор, огън унищожи „Алфа Ромео“ на пътя
Следваща статияКатастрофа край Веселиново прати 41-годишна жена в болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here