дом Общество Граждани искат ремонт на част от улица „Дедеагач“

Граждани искат ремонт на част от улица „Дедеагач“

0
ДЯЛ

Преасфалтиране на улица „Дедеагач“ в квартал „Тракия“ искат живеещите на № 13 входове 1, 2, 3, 4 и 5. Гражданите са събрали подписка и настояват за ремонт на отсечката и пространството пред блоковете. Общинският съветник от НФСБ Наталия Стефанова е внесла за разглеждане доклана записка с искането. В документа се посочва, че участъкът на улица „Дедеагач“ № 13 не е ремонтиран от 1971 година. По отсечката са се образували огромни дупки. Те затрудняват придвижването на хора и преминаването на автомобили. Улицата е толкова разбита, че такситата отказват поръчки.
В пространството между „Дедеагач“ №13 и №11 има детска площадка. Деца и родители са принудени да пресичат платното през ямите, за да стигнат до нея. Лошата пътна настилка затруднява и придвижването на майки с детски колички, пише още в докладната, в която се посочва още, че „от местната администрация са обещали да ремонтират участъка, но до момента това не е направено. При дъждовно време ямите се пълнят с вода и шофьорите не могат да преценят тяхната дълбочина“.
Проблемната отсечка е с дължина около 150 метра и ширина 10 метра.
Към докладната записка е приложена и подписката на гражданите, които настояват участъкът да се ремонтира спешно.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГлоби до 1 000 лева, ако сте шумни от 14.00 до 16.00 ч. и от 23.00 до 08.00 ч.
Следваща статияОткриха мъртъв англичанин, живеещ от години в село Ивански

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here