дом Наблюдател Във Велики Преслав отбелязват празника на духовното просвещение – 1 ноември

Във Велики Преслав отбелязват празника на духовното просвещение – 1 ноември

0
ДЯЛ

„Духът на народните будители“ под това мото ще се проведе честването за утрешния национален празник във Велики Преслав. Домакин е Археологическият музей, а организатор Народно читалище „Развитие“, съобщиха от Общината.
Събитието е от 17.30 ч. Предвидена е богата програма с участието на група за художествено слово и формация „Здраве“. Сред гостите ще бъдат кметът на Велики Преслав д-р Александър Горчев, председателят на Общинския съвет Анелия Асенова, общински съветници, служители в общинска администрация.
Снимката е илюстративна
Снимка: БНР
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСИДП: Над 1 000 хектара гори съхнат заради различни вредители и болести
Следваща статияНавечерието на Хелоуин или утрото на Народните будители?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here