дом Здраве Всички 8 проби за коронавирус в шуменската болница са отрицателни

Всички 8 проби за коронавирус в шуменската болница са отрицателни

0
ДЯЛ
24shumen.com

От взетите вчера 8 броя проби за вирусологично изследване за COVID – 19 няма положителни, в това число първа отрицателна проба на доказаният пациент в Инфекциозно отделение. Днес се изпращат 12 броя проби, включително карантинираният обслужващ персонал, съобщиха от болничното заведение.
На пациента с коронавирус в шуменската болница днес му е взета втора проба, резултатите от която се очакват тази вечер, 26 март. Ако и втората проба се окаже отрицателна, ще се пристъпи към изписване на пациента.
МБАЛ – Шумен АД призовава доброволци за работа по диагностика, лечение и обслужване на потенциално заразени и доказани пациенти с инфекция COVID – 19:
Лекари за дейности по диагностика и лечение;
Медицински специалисти за дейности по триаж, лечение и обслужване;
Немедицински персонал за обслужване.
Телефонен номер за записване: 054 800 733
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСистема за сигурно електронно връчване в община Каспичан
Следваща статияДвама надрусани водачи влязоха в ареста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here