дом Политика Връчиха удостоверението за избор на кмет на Любомир Хрисотв

Връчиха удостоверението за избор на кмет на Любомир Хрисотв

0
ДЯЛ

Любомир Христов получи от Общинската избирателна комисия (ОИК) удостоверението, че е избран за кмет на община Шумен. То му бъде връчено от председателя на ОИК адвокат Василина Кънчева в зала 304 на Община Шумен.
Документът е издаден на базата на решение на комисията от 3-ти ноември, съгласно което Любомир Христов е избран за кмет на община Шумен.
„Ще оправдая доверието. Ще продължа да работя за всички шуменци, ще продължа да управлявам без да се променям. Ще продължим да благоустрояваме града и общината, защото за мен Шумен е кауза. Аз обичам Шумен“, заяви на церемонията Любомир Христов.
По отношение на жалбата за касиране на изборите от „БСП за България“ Христов коментира,че това са несъстоятелни твърдения напълно в духа на предизборната кампания на социалистите. „Нека първо се запознаят със закона. Мога да направя анализ за всяка една секция и да се види какви са резултатите“, коментира Христов и определи казаното от опонентите му, като думи хвърлени на вятъра.
„До момента в Административния съд не е постъпвала жалба за касиране на изборите за кмет на Шумен от „БСП за България“. Дори такава да има, тя не може да спре изпълнението на решението на ОИК. Това означава, че Любомир Христов може да положи клетва, като кмет на Шумен на 11 ноември“, уточни председателят на ОИК адвокат Василина Кънчева и добави, че срокът за обжалване изтича на 11 ноември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНасрочиха делото по жалба за гласували избиратели с адресна регистрация в Турция
Следваща статияРегламентирани места за предаване на стари автомобилни гуми

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here