дом Общество Военният факултет в Шумен – домакин на Международен форум

Военният факултет в Шумен – домакин на Международен форум

0
ДЯЛ

От 1 до 3 октомври шуменският факултет „Артилерия, ПВО и КИС“ на Националния военен университет „Васил Левски“ ще бъде домакин на Международен форум „Отбранителни технологии 2019“, съобщиха от ръководството на факултета.
Деканът на шуменския военен факултет полк.доц. д-р инж. Дилян Димитров ще открие научната конференция утре, от 11 часа в брифинг залата на департамент „Чуждоезиково обучение“.
Презентацията на фирми от българската отбранителна индустрия е предвидена следобяд от 14.30 ч.
Атрактивните демонстративни стрелби на артилерийско-стрелковия полигон „Марково “ са насрочени за последния ден – 3 октомври.
Военният форум е съвместна инициатива на Националния военен университет, шуменския факултет, Военната техническа академия в Букурещ, Военно въздушната академия в Брашов и Университетът за военни науки във Варшава.
Конференцията се провежда в рамките на проект съфинансиран от фонд „Научни изследвания“ на Министерството на МОН.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВокална формация „Малка серенада“ от Шумен с награда от „Есенни шуменски вечери“
Следваща статияВечер на поезията и музиката в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here