дом Наблюдател Внимание, шофьори!Промени в движението за фестивала “Доблест и слава”

Внимание, шофьори!Промени в движението за фестивала “Доблест и слава”

1
ДЯЛ

Община Шумен информира гражданите и гостите на Шумен, че на 22 септември, петък, от 13.30 до 20.00 часа и на 23 септември, събота от 8.00 до 15.00 часа влизат в сила следните промени в движението на автомобили, свързани с провеждането на Историческия фестивал “Доблест и слава” в района на Шуменската крепост:
Въвежда се еднопосочно движение по пътя към Шуменска крепост от паркинга на хотел-ресторант “Боровец” до кръстовището с пътя за село Новосел през Стария град, като за обходен маршрут ще се използва републиканскят път Е70;
Затваря се за движение пътят “1300 години България” в участъка от Информационния център през Гроба на курсистите до паркинга на хотел-ресторант “Стъклото”. В същия участък моторни превозни средства ще се движат само в посока към Информационния център на Мемориалния комплекс “Създатели на българската държава”.
Временната организация на движението ще бъде сигнализирана с необходимите пътни знаци.
Над 200 души от български и чуждестранни клубове ще участват в Международния исторически фестивал „Доблест и слава“ на 22 и 23 септември, когато в района около Шуменска крепост ще се състои шестото издание на историческата възстановка, свързана с битката от 1444-та година между кръстоносците на крал Владислав III Ягело и армията на Султан Мурад II. Дефилетата на участниците ще бъдат на 20 и 21 септември от 18.00 до 18.30 по централната пешеходна зона.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрасивата цигуларка Зорница Иларионова и Симфониета – Шумен ще зарадват почитателите на класическата музика
Следваща статияОбщинска сграда в Иваново пламна заради непредпазливост, пожарникари гасиха и запалени стърнища

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here