дом Политика Венцислав Венков: Желая на победителите мъдрост и воля да изпълнят обещаното

Венцислав Венков: Желая на победителите мъдрост и воля да изпълнят обещаното

0
ДЯЛ

Уважаеми шуменци,

Позволете ми да изразя искрената си благодарност за подкрепата ви. Давам си сметка, че тя не е изцяло за мен или за партията, която ме издигна. Но тази обществена енергия наистина е израз на желанието ни за промяна. Съжалявам, че не успях да оправдая надеждите тази промяна да се сбъдне. Дано победителите разберат правилно изборния резултат.
Благодаря на активистите и кандидатите за съветници от Българската социалистическа партия – образовани млади хора и хора с опит и безусловна експертиза, за всеотдайната им работа през тази кампания.
През изминалите седмици се срещнахме със стотици хора. За съжаление, никъде не ни се похвалиха, а поставяха само затлачени с годините проблеми и нерешени въпроси. Аз и колегите ми общински съветници имаме ясна представа за това, което очакват избирателите. Така че ще бъдем последователни в преследването това да се случи.
На тези, които ни предадоха в тази кампания, не желая нищо.
Желая на победителите мъдрост и воля да изпълнят това, което обещаха. А ние им обещаваме контрол.
Поздравявам г-н Христов с рождения му ден и му желая мъжество и сили за добри дела в името на Шумен!
На всички хора, с които обичаме и милеем за Шумен, желая здраве, мир и благоденствие!
Венцислав Венков
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщински съветник от Велики Преслав се жалва в Административния съд срещу разпределение на преференции
Следваща статияЛевицата умува дали да иска касиране на изборите в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here