дом Общество Вандалите, вилнели в Люксембургската градинка ще възстановят щетите в пълен размер

Вандалите, вилнели в Люксембургската градинка ще възстановят щетите в пълен размер

0
ДЯЛ

Вандалите, които вилняха в Люксембургската градина в Нови пазар са установени. Те ще възстановят нанесените от тях щети в пълен размер. Това съобщиха от Община Нови пазар. Кметът Георги Георгиев благодари на всички будни граждани, които са оказали съдействие за разкриване на вандалите. След публикация в медиите злосторниците бяха установени за броени часове.
В социалната мрежа Фейсбук, Георгиев написа:
Уважаеми съграждани,
Нашите усилия да правим града ни красив, приветлив и чист няма да секнат, въпреки всичко.
Вчера бях силно възмутен от разрушителните деяния в една от нашите градинки, без причина и противно на здравия разум.
Виновните са известни и ще понесат своята отговорност, според закона. Не е нормално млади и здрави хора да рушат и вилнеят, съсипвайки всичко направено от нас и колегите ни преди нас.
Казват, че възпитанието в първите години е ключов момент в развитието и характера на всеки човек. Вероятно сме допуснали пропуски, но никога не трябва да се отказваме.
Тук мислех да посоча имената на виновниците, но няма да го направя, защото така няма да помогна на никого, а най -малко на тях. Ако имат разум ще ме разберат, надявам се и Вие също. Ако имат чест и достойнство ще понесат последствията и ще разберат жеста, който им правя.
Всеки греши, аз също! Приемам, поправям и продължавам!
Благодаря на будните граждани и органите на реда за бързата и своевременна намеса.
Бъдете здрави и никога не се примирявайте с лошото!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПетима новозаразени с COVID-19 в Шуменско са хоспитализирани
Следваща статияШуменската лекарска колегия с призив във връзка с COVID-19: Спазвайте противоепидемичните мерки!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here