дом Култура Библиотеката няма да глобява закъснели читатели през декември

Библиотеката няма да глобява закъснели читатели през декември

0
ДЯЛ

Без глоби ще бъде месец декември за закъснели читатели. В рамките на месеца за малките читатели на 6-годишна възраст абонаментът да бъде безплатен – тези решения взе ръководството на Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“ Шумен в навечерието на празниците Коледа и Нова година.
Според програмата на 10 и 12 декември Детският отдел на Библиотеката ще организира приложна работилница за изработване на коледни картички.
Коледната филмотека с прожекция на анимационни филми е предвидена от 16 до 20 декември.
На своите редовни читатели Библиотеката предлага и над 1000 нови заглавия, закупени по спечелен проект на Министерството на културата за финансова подкрепа на библиотеките за обновяване на техните фондове.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Смядово инвестира 200 хиляди лева във видеонаблюдение
Следваща статияДанъчните облекчения за деца чрез работодател – до края на декември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here