дом Култура Библиотеката в Плиска отличи най-активните си читатели

Библиотеката в Плиска отличи най-активните си читатели

0
ДЯЛ

За поредна година библиотеката към Народно читалище „Просвета 1911“ в град Плиска спази традицията да награждава най-активните си читатели в две категории – ученици и възрастни.
Целта на инициативата е стимулиране интереса към четенето.
Победителите са излъчени на базата на най-голям брой заети книги през годината, съобщиха от ръководството на читалището. Наградите – грамоти и книга от любим автор.

Първото място сред възрастните, с прочетени 147 книги, е за Милко Начев. Със 62 книги го следва Иванка Добрева, а третата позиция е за Мария Петкова.
Най-активен читател за 2019 сред учениците е 11-годишният Мартин Григоров. Втора е Дария Райчева на 7 години, следвана от Елиф Тургай на 10 години.
За да се поддържа желание към четене бяха връчени и поощрителни награди.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха 7 кубика незаконни дърва при спецакция в село Изгрев
Следваща статияСхемите за директни плащания ще бъдат разяснени в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here