дом Общество Безплатен паркинг за електромобилите в „Синя зона“ на Шумен

Безплатен паркинг за електромобилите в „Синя зона“ на Шумен

0
ДЯЛ

Електромобилите в Шумен вече ще паркират безплатно в „Синя зона“. Това реши днес местният разпоредителен орган. За предложението, внесено от Светлозар Начев, гласуваха 24-ма общински съветници.
Аргументите, че решението е в унисон с европейското законодателство за намаляване на вредните емисии в атмосферата бе подкрепено и от местната администрация.
Към момента в Шумен има 4 електромобила. Станция за зареждане на този вид возила е изградена на бензиностанцията на Седми километър.
Предложението на съветникът Светлозар Начев идва след искане на един от собствениците на електромобили в Шумен. „То бе внесено в Общината още в края на 2019 година. Когато разглеждахме промените в таксите гласувахме всичко общо и предложението за безплатно паркиране на елетромолите в „Синя зона“ не бе разгледано. По тази причина бе внесено за гласуване на днешната сесия“, уточни Светлозар Начев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха конкурс за отдаване на терен под наем за изграждане на ТИР паркинг
Следваща статияИздирват 32-годишен мъж от село Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here