дом Общество Безплатен обяд за 30 социално слаби осигурява кметството в Дибич

Безплатен обяд за 30 социално слаби осигурява кметството в Дибич

0
ДЯЛ
pixabay.com

Социално слаби хора от Дибич получават безплатен топъл обяд. Услугата обхваща 30 души в затруднено материално положение от селото. Това съобщи за 24shumen.com кметът на населеното място Юлиян Андреев. Той уточни, че храната се предоставя целогодишно.
Инициативата се реализира с финансовата подкрепа на КНСБ и фондация „Желязко Христов“.
Дневният оклад на човек е три лева, а сумата за година възлиза приблизително 25 200 лева.
В работните дни хората получават супа и основно ястие, а един път в седмицата се осигурява и десерт.
В сградата на кметството в село Дибич е обособено специално помещение, където хората получават храната си. „Услугата се предлага за първа година, като амбицията ни е това да продължи и през 2021 година“, обясни Юлиян Андреев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщината във Велики Преслав организира поход от Осмар до скалния феномен „Окото“
Следваща статияОколо 6 литра на квадратен метър дъжд са паднали в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here