дом Общество Археологическият музей във Велики Преслав отново на „Ваканция и СПА експо“

Археологическият музей във Велики Преслав отново на „Ваканция и СПА експо“

0
ДЯЛ

Археологическият музей във Велики Преслав за поредна година ще участва в престижния туристически форум „Ваканция и СПА експо“ в столицата. Ще бъдат представени рекламни материали от исторически забележителности в старопрестолния град. Партньор е Община Велики Преслав, съобщиха от музея.
Целта е да бъде експониран районът като още по-представителна туристическа дестинация, към която има изключителен интерес от гости от страната и чужбина.
Форумът ще бъде открит в Деня на археолога, 14 февруари.
Участие са заявили туристически фирми, музеи и общини. Очаква се и международно участие.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа пореден път: РЗИ с анонимно и безплатно изследване на СПИН
Следваща статияНСИ: Софиянци живеят 3,43 пъти по-добре от хората в Шуменска област

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here