дом Общество Актуализирайте данните си в сайта на ЕНЕРГО-ПРО, спечелете ваучер за пазаруване

Актуализирайте данните си в сайта на ЕНЕРГО-ПРО, спечелете ваучер за пазаруване

0
ДЯЛ

Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО предпочитат използването на електронните канали за получаване на услуги, свързани с тяхното потребление на електроенергия. Една от последните инициативи на компанията, подкрепящи тази тенденция, е организираната томбола с ваучери за пазаруване на стойност 100 лева за клиентите, актуализирали данните си за кореспонденция с компанията в периода септември 2019 – февруари 2020 г. Кампанията за актуализация на имейл или телефон отнема минути и е активна на интернет адрес https://update.energo-pro.bg/, достъпен и от банер на началната страница на ЕНЕРГО-ПРО. През месец октомври предстои първото теглене на печеливши участници в томболата.
През последната една година повече от 2 милиона клиенти на енергийното дружество са потърсили информация на корпоративния сайт www.energo-pro.bg. Посетени са над 34 милиона страници, като най-търсена е била страницата за проверка на сметка, най-вече в периодите на излизане на фактури. Тогава се отчитат и пикове в посещаемостта за ден, като рекорд е отбелязан на 15.01.2019 г – 91 650 посетители. Статистиката сочи, че потребителите на възраст между 25 и 34 години формират най-висок дял от посещаемостта на сайта – 33%, присъстват и клиентите над 55 годишна възраст с 11%. Установено е, че най-предпочитаното устройство за влизане на страницата на ЕНЕРГО-ПРО е мобилният телефон, следван от компютъра и на последно място е таблетът.
Интернет сайтът на ЕНЕРГО-ПРО предоставя възможност за безплатна електронна справка за потреблението на битовите клиенти за 3 години назад чрез въвеждането на клиентски номер и номер на фактура от последните 12 месеца. Друг банер на началната страница предлага достъп до заявление за получаване на електронна фактура чрез изпращането му по имейл със заверен квалифициран електронен подпис, или чрез подаване при посещение на център за обслужване на компанията.
За информация относно услугите, които предлагат дружествата от групата ЕНЕРГО-ПРО, на разположение на клиентите са следните контакти за връзка: https://www.energo-pro.bg/bg/Kontakti.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВременна организация на движението по пътя Шумен – Търговище в двете посоки
Следваща статияУволниха служител на БАБХ, избил кокошки в Смядово не по правилата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here