дом Криминале Автомобил изгоря след катастрофа, пламна кабина на автобус

Автомобил изгоря след катастрофа, пламна кабина на автобус

0
ДЯЛ

Четири пожара гасиха огнеборците през вчерашния ден, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 18.15 часа вчера в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в кабина на автобус. Към бул. “Симеон Велики“ в града /срещу бензиностанция „Шел“/ е насочен противопожарен екип. Пламъците били ликвидирани с ръчен пожарогасител, автобусът бил обезопасен и транспортиран до гараж. Причина за пожара- техническа неизправност. Унищожени са 2 кв. м. изолация на двигателя на кабината. Автобусът бил спасен от опожаряване.
В 19.00 часа е получено съобщение за пожар в сухи треви и храсти до жп прелеза в село Велино. Към мястото на произшествието бил насочен екип. Пламъците били погасени с помощта на 500 л. вода. Пожарът, причинен от небрежност при боравене с открит огън е без материални загуби.
Час по-късно е приет сигнал за пожар в сметище в село Черноглавци. Пламъците били ликвидирани с помощта на 2 тона вода. Не са допуснати материални загуби.
В 20.10 часа в РСПБЗН- Велики Преслав е приет сигнал за пожар в лек автомобил между селата Мокреш и Миланово. Към мястото на произшествието бил насочен екип на противопожарната служба в града. На място огнеборците установили, че автомобилът, „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация се запалил след като водачът катастрофирал. Пламъците са погасени с помощта на 3 тона вода и 20 л. пяна. Автомобилът е унищожен.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАнсамбъл „Шумен“ с две награди от Националните фолклорни празници в Приморско
Следваща статияИззеха незаконна пушка от мъж в Мировци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here