дом Криминале Иззеха незаконни оръжия от дома на шуменец, наследник намери в имота си...

Иззеха незаконни оръжия от дома на шуменец, наследник намери в имота си взривни изделия

0
ДЯЛ

На 12 август около 10 часа в полицейското управление в Шумен бил получен сигнал, че 49-годишен жител в село Капитан Петко притежава незаконно оръжие. Предприето било претърсване в дома му на ул.“Победа“, по време на което са намерени и иззети две оръжия с вид на пушки, едното от които с монтирана оптика. За тях Е.А./49г./ не притежавал надлежно разрешително. Оръжията били иззети. За извършено престъпление по чл. 339 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

26-годишен мъж от София подал сигнал на 10 август в РУ-Шумен, че при почистване на помещение на междустълбищно пространство на наследствен имот в града намерил взривни изделия.
В блок на ж.к. „Херсон“ в града бил пратен полицейски екип, който обезопасил мястото. Потърсено било съдействие от екип на СОБТ. След оглед от помещението били намерени и иззети седем броя артилерийски гръм и кутия с 11 предмета с продълговата форма с възпламенители. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 339 ал. 1 от НК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха двама „голфаджии“, фиркани до козирката, изтрезняха в ареста
Следваща статияТрима скандалджии и един любвеобвилен спаха в ареста