дом Общество Започна вторият етап за записване на кандидат-гимназистите

Започна вторият етап за записване на кандидат-гимназистите

0
ДЯЛ

Класираните на втори етап седмокласници могат да се запишат в училищата, в които са приети, с оригиналните документи в периода от 13 до 17 юли.
Учениците, които са класирани и не се запишат, не запазват местата си, съобщават от Министерството на образованието.
Неприетите, некласираните и незаписаните ученици могат да участват в трето класиране, като подават ново заявление в училищата-гнезда или по електронен път. В заявлението за участие в трето класиране желанията се пренареждат и се посочват само паралелките, за които са обявени свободни места.
Свободните места за третия етап на класиране ще бъдат обявени на 19 юли на сайта на РУО Шумен и в училищата.
Резултатите от второто класиране след VII клас могат да бъдат проверени на адрес: https://priem.mon.bg/. Проверката се осъществява с входящия номер и код за достъп.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДържавата отпуска близо 9,4 млн. лева на животновъдите
Следваща статияТехническа неизправност е причината за опожарения автомобил на АМ „Хемус“