дом Общество Планови прекъсвания на електрозахранването

Планови прекъсвания на електрозахранването

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 8.30 до 15.30 часа, поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Северна“ № 12, местностите „Под Манастира“ и „Байчов кладенец“.

От 8.30 до 17.00 часа, поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Стан, Зайчино ореше и Енево – ТП „Мобилтел“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 до 17.00 часа в районите на Нови пазар и Енево.

От 9.00 до 17.00 часа, поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар – абонати, електрозахранени от ТП „МТУ“, ТП „Консервена фабрика“, ТП „Метан“, ТП „Сортови семена“, ПС „Консервена фабрика“, „Вогон 1 – ФВЕЦ на фирма „Вогон24“ до ромския квартал, ПС „ВиК Парка“, ТП „Стройинвест“, ТП „Булгарплод“, ТП „Вълканов“, ПС „ВиК 5-ти връх“ и в село Жилино.

От 9.00 до 17.00 часа, поради строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на ВЕЛ Тимарево село Тимарево – абонати, електрозахранени от СТП Център; в района на ВЕЛ Велино село Велино – абонати електрозахранени от СТП Горен стопански двор, СТП ТКЗС долен стопански двор, ТП Център, СТП Реката; в района на ВЕЛ Тимарево село Панайот Волов – абонати, електрозахранени от СТП Парка, СТП Училище, МТП Долна махала, СТП ТКЗС, СТП Язовира.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчево време, температурите леко ще се повишат

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here