дом Общество Работилница за кариерно ориентиране през уикенда в Младежкия дом

Работилница за кариерно ориентиране през уикенда в Младежкия дом

0
ДЯЛ
Снимка: Община-Шумен

На 12 и 13 октомври от 10 ч. в Танцувална зала в Общински Младежки дом ще се проведе “Работилница за кариерно ориентиране”. Събитието е организирано от Градски ученически парламент към Център за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс „Анастас Стоянов“ Шумен.
С дискусии, игри и предизвикателства, които да помогнат на учениците да стигнат до отговора на въпрос „Какво искам да правя като порасна?“.
Работилницата е насочена към ученици от VIII до XII клас, които не са сигурни какво искат да запишат в университета или да работят в бъдеще.
Ще се обсъдят различните методи за кариерно ориентиране, професиите на бъдещето и ефективното целеполагане.
Гост-лектори са Национална менторска програма ABLE Mentor.
Учениците ще разберат повече за всички ползи от това да имат индивидуален ментор, който да бъде опора в това:
да изградят нови умения – увереност, организираност;
да се ориентират кариерно – какво, къде и защо да учат, след като завършат гимназия;
да организират събитие на интересна за тях тема – лекция, работилница, концерт, изложба…
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен се включи в Международното изложение „Културен туризъм“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here