дом Криминале Кола пламна край село Хан Крум, горяха отпадъци, огнеборци пренесоха болни до...

Кола пламна край село Хан Крум, горяха отпадъци, огнеборци пренесоха болни до линейки

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

През изминалите 24 часа в дежурната част на РДПБЗН-Шумен са приети пет сигнала за произшествия, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
В 17.47 часа е прието съобщение за пожар в лек автомобил на пътя Шумен-Велики Преслав, до разклона за село Хан Крум. Към мястото на произшествието бил насочен екип на РСПБЗН-Велики Преслав. Пламъците, които възникнали по време на движение в двигателя на лек автомобил БМВ с шуменска регистрация били погасени от водача на автомобила, помощ са му оказали преминаващи през мястото на произшествието. Пожарникарите премахнали акумулатора и обезопасили колата. Унищожени са двигателна инсталация, десен фар, подкалник и калник, броня, капак, двигател и гума с джанта.
Малко след 16.30 часа е погасен пожар в отпадъци на ул.“Седма“ в Шумен. Оказана е помощ за пренасяне ма болна жена от жилището й във Велики Преслав до екип на спешна помощ, болен мъж и жена от Шумен са пренесени от спасителни екипи от жилищата им до линейки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here